Natūralios Ekspresijos Šokiai

107615096_276894950065970_2900454091584127307_n

 

Natūralios ekspresijos šokių pristatymas ir praktinis išbandymas. Liepos 24 dieną, nuo 18:30 val., Wudang Tao studijoje, Kaune. Sesijos trukmė ~ 2.5 val.

Vieta: Rytų kultūros studijoje „WUDANG TAO“ ,P. Kalpoko g. 1, Kaunas.  (Kaip mus rasti?)

Pirmąją sesiją pristatys Marius Jurkšaitis Vieny, gyvenantis sąmoningo judesio ritmu.

Dalyvavimas galimas užsiregistravus tel.: 8 650 74742, arba parašius privačią žinutę Marius Jurkšaitis Vieny.

Atsidėkojimas už sesiją: paaukojimas pagal pajautimą – galimybes.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

NATŪRALIOS EKSPRESIJOS ŠOKIAI – ką turėčiau žinoti?

<> Tai toks paprastas ir natūralus laikas su savimi, su kitais, kad jam specialiai ruoštis nereikia. Gali atsinešti savo įtampą, pyktį, baimę, stresą ar ramybę, džiaugsmą, smalsumą, meilę… Visi tavo emociniai ir jausminiai užtaisai yra laukiami.
<> Kelias valandas trunkančios sesijos metu yra sukuriama saugi ir tave priimanti aplinka, kurios metu vieni kitiems sudarome galimybes būti tuo, kuo norime, tuo, kas esame.
<> Gali šokti, judėti ar tiesiog būti taip paprastai kaip nori, kaip jauti, kaip suvoki. Gali judėti kaip moki, naudoti įvairius šokių stilius, atlikti keisčiausius judesius, ar būti sustingęs it akmuo – viskas yra priimtina – viskas yra tinkama.
<> Čia nėra vertintojų, stebėtojų, konkurentų, tad tai yra tinkamas laikas leisti sau būti taip kaip būnasi.
<> Sesijos metu grojama įvairių žanrų muzika.
<> Gali šokti tik su savimi, gali spontaniškai susirasti partnerį ar grupelę ir judėti bendrai. Gali užmegzti fizinį kontaktą su kitais šokėjais arba neužmegzti jokių, tad jeigu tik jaučiasi, norisi – gali leisti sau eksperimentuoti.
<> Sesijos metu vykstantiems procesams taikome kuo mažiau reikalavimų bei taisyklių, tad leidžiame sau ir kitiems būti natūraliai, kad būtų patogu išsireikšti pagal tuo metu vyraujantį pajautimą.
<> Sesijos metu būname tuo kuo norime būti, draugiškai gerbiame vieni kitus, kurie dalyvauja sesijoje bei aplinką, kurioje šokame. Toleruojame tik blaivų dalyvavimą.Judame be batų, laisvai, patogiai apsirengę. Sesijos metu bendraujame kūno kalba bei emocijomis, todėl pokalbius ir žodinius pasidalinimus paliekame sesijai pasibaigus. Nenaudojame telefonų ar fotoaparatų tam, kad išlaikytume kiekvieno žmogaus privatumą ir erdvės magiją. Vandens gurkšnis šios sesijos metu, bei saldus skanėstas po sesijos – yra visada tinkamas pasirinkimas.

Susitinkame patirti save 🙂