Gimdos detox’as

gimda

Žmogaus protas vertina, analizuoja, atkreipia dėmesį ir yra vedamas malonumų. Mums nėra natūralu gyventi be malonumų, deja daugelis šiandien leidžia sau patirti palaimą gyventi po to “Kai aš…”.
Kai aš turėsiu mylimąjį.
Kai aš pagimdysiu.
Kai aš užauginsiu vaiką.
Kai aš uždirbsiu pakankamai pinigų.
Kai aš turėsiu…
Kai aš …

💫“Gimdos detoksas” gimė per dvejus metus mano pačios atliktų įvairių praktikų ir vedamų užsiėmimų moterims. Grupėse ir individualiai, dirbant su moterimis patyrusiomis šeimyninę laimę ir meilę, sielvartą ir skausmą, baimę ir džiaugsmą. Tačiau daugelis jų vis kartodavo sau “Kai aš…”.

💫Mergaitės santykiai su tėvu, pirmieji santykiai, nėštumas ir ne tik, palieka įspaudus moters gimdoje. Santykyje su kitu žmogumi mes patiriame emocijas, kurios “kunkuliuodamos” išskiria neuropeptidus, o žmogaus vidaus organai, raumenys, limfinė sistema turi peptidų receptorius. Taigi… viskas kas užspausta nusėda mūsų kūne.

💫“Gimdos detoksas”, tai 4 užsiėmimų ciklas moterims, norinčioms “prisikasti” iki priežasties kodėl jos nuolat kartoja sau “Kai aš…” Pasiryžusioms nutraukti tarsi užkerėtą “ir vėl” ratą, bei suvokti ją ribojančius įsitikinimus, kurie glumina jos gebėjimą nerti į patį gyvenimą.

✔️ Užsiėmimų datos: kovo 9 d., 19 val./ kovo 16 d., 19 val./ kovo 23 d., 19 val./ kovo 30 d., 19 val.

✔️Vieta: Rytų kultūros studijoje „WUDANG TAO“ ,P. Kalpoko g. 1, Kaunas.  (Kaip mus rasti?), II aukšto salėje

✔️Turėti su savim: gertuvę su vandeniu, blanknotą užrašams, patogią aprangą, bei norą praktikuoti.

✔️Kaina: 4 užsiėmimų kaina 50eur, vieno užsiėmimo 20eur.
❤️50% nuolaida toms, kurios pasiryžusios įsipareigoti savo keturių savaičių virsmą pasidalinti su manimi ir jį aprašyti. (susisiekite asmeniškai su manimi).

✔️Rezervacija: orojogakaune@gmail.com arba 868780775. Rezervacija patvirtinama tik gavus pavedimą.
Vietų skaičius ribotas.

❤️Užsiėmimus ves:
Goda Andrijauskaitė Kinderienė, daugiau info čia:
https://www.orojogakaune.com/apie