Vidinis Lobis – Baltasis Namelis

61UB10MgfgL._SX425_

Leiskimės į Vidinio Lobio – Baltojo Namelio gyvą pasaką – „Wudang Tao“ studijoje, gruodžio 1d., Kaune. Pasakos iš tiesų pildosi, jei jomis tiki!
Tai jau septintoji gyva kelionė lyg pasakoje!

– ”Septyni – stebuklingas skaičius: yra septynios dienos savaitėje, septyni muzikos garsai, septynios vaivorykštės spalvos, septynios didžiosios planetos, septyni pasaulio stebuklai, o čia septyni nameliai su septyniomis vertybėmis. Septyni yra išbaigtumas ir pilnatvė, mes artėjame prie jos, ar jauti tai?”. Ši pasaka puoselės tyrumą, tikėjimą stebuklais, atvirumą ženklams, ryšį su aukščiausiaja jėga.

Keliausime į septintąją Baltojo Namelio – vidinę kelionę, kurią ves pasakos autorė. Gyvą pasakojimą lydės muzikiniai intarpai – grosiu smuiku, kristalo dubeniu, džiunglių būgnais, varpeliais bei kalimba.
Kviesiu vaikus bei suaugusius atlikti praktikas, kurios puoselės tikėjimą bei lavins autentiškumo saviraišką.

Vidinis Lobis – tai septynių pasakų ciklas, tačiau kiekviena pasaka turi savo unikalią istoriją, muziką, kuri baigsis aštuntąja – Kalėdinė pasaka.
Ši pasaka skirta tiems, kas lankė bent vieną pasakėlę pasakų cikle ar skaitė knygelę.

”Mergaitė vardu Ema visada norėjo paliesti vaivorykštę ir pajusti kiekvieną spalvą. Taigi šiuose nameliuose Ema susipažins su paslėptomis vertybėmis, atras būdų ir praktikų, kaip įveikti baimes, ir atsikratys slegiančių lyg akmuo jausmų. Ji gyvens gamtoje, suvoks jos gyvybės paslaptis. Kiekviename namelyje ras paruoštas užduotis, kurias įveikus laukia stebuklas”.

Ruošiantis šiam nameliui rašykime ką 100% darysime šiandien dėl savo norų. Puoselėkime budrumą: valysimės dantis kita nei įprastai ranka.
Kam neteko dalyvauti pirmose pasakose, linkiu išklausyti pirmąsias tris Youtube kanale – GeroTau.
https://www.youtube.com/channel/UCEMMUPmaRgfmhMa2gEwZd6g

Registracija:
gerotau@gmail.com
Facebook ‘GeroTau’ grupėje
Telefonu: +37062780870
Papildoma informacija po registracijos. Apsirenkime patogiai, turėkime kuo lengvai apsikloti ir vandenuko.

Vieta: Rytų kultūros studijoje „WUDANG TAO“ ,P. Kalpoko g. 1, Kaunas.  (Kaip mus rasti?) Atvykite anksčiau dešimt minučių.

Kaina asmeniui: 5€
Kaina šeimai: 10€
Vidinio Lobio knyga: 7€

Renginys vyks: gruodžio 1d. 15:30 – 17:00val.
Renginio trukmė: 1,5val.

Ši pasaka labiausiai įtraukia vaikus nuo 7 iki 12 metų ir suaugusius, kurie nori patirti pasakų stebuklus.

Iki malonaus,
Živilė Buinevičiūtė (Emalleur)