Sąmoningo Kvėpavimo ir Gongų draugystė Kaune

71187589_1375576519260178_952790090336174080_n

 

Ir vėl su džiaugsmu kviečiame visus Kvėpavimo ir Gongų mylėtojus ir praktikuotojus susitikti nuostabiame ,sielą prikeliančiame, renginyje Kaune.
Ateikite patirti harmoniją ir šviesą !!! Mes taip ilgimės paprasčiausios vidinės ramybės…Kvėpavimas ir Gongų sintezė dovanoja būtent tai !!!
Dalyvavę žmonės įpatingai pabrėžia atsipalaidavimo ir lengvumo pojūtį po šios praktikos..
Tai bus Sąmoningo Kvėpavimo ir Gydančių garsų kelionė pro giliausias ir subtiliausias sielos erdves,ten,kur slepiasi mūsų talentai,kūryba,saviraiška,ramybė ir gyvenimo džiaugsmas. Apjungus Kvėpavimo praktiką ir gyvą garsą Jūs gaunate nepaprastą jėgą,kuri jums padeda prisiliesti prie pačių giliausių sielos kertelių .Jūs atsiduriate nežemiškoje kelionėje, išgyvenate kūno ir proto ramybę,visišką atsipalaidavimą ,o kartu sielos bei proto gijimą…
Sakralios vibracijos subalansuoja ir harmonizuoja kūną, protą ir dvasią, padeda giliai gyti ir vėl atrasti viltį, tikėjimą, gyvenimo džiaugsmą, įkvėpimą, atsakymus į klausimus ir problemų sprendimus, palengvėjimą nuo ligos ar skausmo, gerą nakties miegą, vidinę ramybę.
Tibetietiški dainuojantys dubenys, tingshas, Koshi varpeliai, mėnulio būgnelis, gongas ir kiti senovės bei modernūs garso terapijos instrumentai akimirksniu įveda tave į magišką erdvę iš kasdienybės pančių. . .

Seminarą veda: Sertifikuota Sąmoningo Kvėpavimo instruktorė – Lina Kizevičienė
Garso terapijos specialistė – Irena Žumajevienė
Seminaro kaina: 25 eur.
Trukmė : 2.5 val.
Norintys dalyvauti kviečiami registruotis tel:8-618-63817(Lina) Linosvasara@gmail.com
Vietų skaičius ribotas,registracija būtina !
Su savimi turėti jogos kilimėlį ir užklotą .

Vieta: Rytų kultūros studijoje „WUDANG TAO“ ,P. Kalpoko g. 1, Kaunas.  (Kaip mus rasti?)