Pilates mankšta

Pranešame, jog renkama grupė į pilates mankštą! Užsiėmimai prasidės nuo lapkričio 26 d.

Pilates metodas – tai viso kūno mankštos sistema, kuria stiprinami giluminiai ir paviršiniai raumenys, lavinamas kvėpavimas bei protas.

Pilates mankštos tikslas – sustiprinti raumenis pradedant nuo vidinių raumenų stiprinimo iki kol bus pasiekta raumenų pusiausvyra. Gilieji raumenys sunkiai kontroliuojami ir reikalauja didesnio susitelkimo atliekant pratimus. Tai puikus metodas pagerinti kūno lankstumą, jėgą beikoordinaciją atsižvelgiant į sąnarių ir nugaros būklę.

Pilates mankštos pradininkas – Joseph Hubertus Pilates, kuris siekdamas pagerinti savo fizinę būklę bei atrasti proto ir kūno harmoniją, remdamasis įvairiais sporto menais, joga ir pasirėmęs panašiais principais, sukūrė savo treniruočių sistemą. Dž. H. Pilates savo pratimuose dažnai panaudodavo šokio elementus. Nemažai šokėjų po patirtų traumų jau po kelių Pilates makštos ciklų pajusdavo šios mankštos naudą – pagerėjusį pusiausvyros išlaikymą, didesnį pasitikėjimą šokio metu bei gebėjimą geriau kontroliuoti savo judesius.

Pilates mankšta – orientuota į bet kokio amžiaus, lyties asmenis. Šis metodas skirtas profilaktikai, reabilitacijai, laikysenos korekcijai, geros fizinės būklės palaikymui. Dažnai rekomenduojamas žmonėms, turintiems nugaros problemų, patyrusiems raumenų ar sanarių traumas.

Pilates mankštos efektas – būsenos pagerėjimas stuburo srityje, energijos antplūdis, ramybė, stipresnis ir lankstesnis kūnas bei pagerėjusi nuotaika.

 

Keletas gerai apgalvotų, tam tikra tvarka ir taisyklingai atliktų pratimų atstoja valandų valandas chaotiškos treniruotės arba pratimus, atliktus per jėgą“. Dž. H. Pilates.

 

Individuali mankšta

Kaina

 Vienas žmogus

80 Lt

 

Registracija:

Pilates instruktorė Vaiva Motiekaitytė

Tel.: +370 67310 933

El. p.: vaivospilates@gmai.com 

Kur: WUDANG TAO studijoje, Kalpoko g. 1-26, Kaunas
Kada: Pradedantieji: pirmadieniais ir trečiadieniais 19:00 – 20:00 val., šeštadieniais 9:00 val.

Pažengusieji: pirmadieniais ir trečiadieniais 20:00 – 21:00 val., šeštadieniais 9:oo val.