Bjellės ir gongų koncertas “Su saule per pasaulį”

Bjelė ir gongai

Kovo 7 dieną, penktadienį, 19 val. rytų kultūros studijoje “WUDANG TAO“ gongai ir Bjelle!

Šis koncertas – sielos kalbos improvizacija ir meilės muzika, kurios metu skambės gongų ir kitokių senovinių instrumentų garsai, o puikaus balso savininkė Bjelle pritars balsu, dainuodama tiek lietuviškas liaudies dainas, tiek sankrito kalba. Kviečiame prisijungti prie senųjų pasaulio garso tradicijų.

Šio koncerto tema “Su saule per pasaulį”. Norisi šilumos, šviesos, pavasario. Todėl šis koncertas ir bus tam skirtas. Parinksime šiltus kūrinius, improvizuosime, gersime saulės arbatą..

 

Vieta: Vieta: P. Kalpoko g. 1 – 26, rytų kultūros studija “WUDANG TAO“.

Laikas: kovo 7 dieną, penktadienį, 19 val.

Kaina: 33 lt.

Bilietai per bilietai.lt sistemą.
http://www.bilietai.lt/event/20098

P.S. Jeigu negalite tiek mokėti, bet norite sudalyvauti, parašykite info@gongai.eu arba skambinkite 8687 57726.
Ką nors sugalvosime.

 

Kodėl mes tai darome?

Gongų garsai skleidžia harmoniją, taiką ir ramybę. Žmogaus balsas atspindi žmogaus vidų, jausmą ir emociją. Per šiuos garsų skleidžiamus virpesius, neriame giliau, link savęs, stebime, kaip garsai mus veikia, keičia. Visa šį improvizacija sukuria tokią vidinę būsena, kurioje spindime taikos, gėrio ir meilės jausmu. Tai išlieka ilgesnį laiką, galime tuo dalintis, skleisti. Mes norime, kad per mūsų skleidžiamus darnos virpesius, pasaulis būtų geresnis, o mes visi prie to prisidėtume.

Šis koncertas – tai kelionė į save, link tikrojo savęs, kuriame kartais labai pasislėpęs gyvena vidinis, tikras laimės jausmas. Kviečiame tai pajausti, patirti, tuo gyventi, o tai atradus, skleisti kitiems.
Trukmė: apie 1,5 val.

Šio koncerto metu gulėsime arba sedėsime, tad prašome atsinešti kilimėlius, pagalvėles ir pledus.

 

Iškart po šio koncerto „WUDANG TAO“ studijoje Jūsų laukia oficialus Židrijos Janušaitės kaligrafijos ir tapybos parodos „Užmirštos paslaptys“ atidarymas bei pritaymas.