Ajurvedos gydytojo Sohan Veer Singh vizitas

faraveda-5

 

2018 m. gruodžio 7, 8 ir 9 dienomis, Kaune svečiuojasi ajurvedos gydytojas Sohan Veer Singh (Indija). Gydytojas ves individualius gydymo seansus, praktinius jogos užsiėmimus ir dievo Šivos pagerbimo ritualą.

SOHAN VEER SINGH jau daugiau kaip 12 metų keliauja po pasaulį ir moko ajurvedos ir jogos, gydo ir konsultuoja žmones. Jis taip pat yra pančakarmos, akupresūros, ashtanga jogos ir vedų mantrų specialistas. Šiuo metu gydytojas vadovauja ajurvedos centrui SO-HAM VEDA Rygoje. 

Programa:

Gruodžio 7d., penktadienis

8:30 – 18:00 Individualus gydymas
18:00 – 20:00 Praktinis jogos užsiėmim

Gruodžio 8d., šeštadienis

8:30 – 16:00 Individualus gydymas
16:00 – 19:00 Dievo Šivos pagerbimo ritualas (Rudraabhishekam)

Gruodžio 9d., sekmadienis

8:30 – 18:00 Individualus gydymas
18:00 – 20:00 Praktinis jogos užsiėmimas

************

Individualus gydymas:

SVEIKATOS BŪKLĖS DIAGNOSTIKA IŠ PULSO
Sveikatos būklės diagnostika iš pulso. Kūno tipo bei visų organų būklės nustatymas ir tinkamiausio gydymo paskyrimas – žoliniai preparatai, mityba, fiziniai pratimai, organizmo valymas.

GYDYMAS AKUPRESŪRA
Akupresūra yra jau apie 5000 metų gyvuojantis gydymo būdas, kai specifiniai kūno taškai yra veikiami ne adatomis, kaip kad akupunktūroje, bet pirštais ar nykščiais. Padeda esant širdies ir kraujotakos, stuburo, sąnarių, vidaus organų, virškinimo sutrikimams ir t.t. Akupresūra malšina skausmą, mažina nervų sistemos dirglumą, atpalaiduoja spazmus.

ASTROLOGINĖ KONSULTACIJA (būtina žinoti savo gimimo valandą!)
Padeda geriau pažinti save bei suprasti savo gyvenimo kelią, tinkamiausias kryptis ir laikmečius karjeros, finansų, santykių, sveikatos ir kitose srityse. Galite sužinoti daugiau apie tai, kaip palaikyti gerus santykius su vyru/žmona, vaikais bei tėvais.

VEDINIS GYDYMAS IR REIKI
Padeda išgydyti depresiją, pašalinti neigiamas emocijas, neigiamą poveikį iš išorės. Gydo ir išvalo čakras ir energetiniu kanalus, valo aurą.

DIEVO ŠIVOS PAGERBIMAS (RUDRAABHISHEKAM)
Tai senovinis dainavimas, kurio metu vykdomas Shiv Lingam ritualinis apsiplovimas. Tai viena svarbiausių ir reikšmingiausių ceremonijų pamaloninanti dievą Šivą, dvasingiausia pudža vedose. Ceremonijos metu pritraukiama sėkmė, sveikata ir laimė, apsauga nuo priešų, negatyvių energijų ir blogio.

Užsiėmimų kainos:

Pulso diagnostika (30-40 min) €35
Akupresūra (40 min) €45
Vedinė astrologija (60 min) €60
Vedinis gydymas + Reiki (35 min) €35

Joga + meditacija (2 val.) €5
Dievo Šivos pagerbimas – Rudraabhishekam (2-3 val.) €25

Registracija į individualius gydymo seansus:
Tel. +37061354772
El.p.: ajurveda.kaunas@gmail.com

Renginių ir konsultacijų vieta : Rytų kultūros studija “WUDANG TAO“
P. Kalpoko g. 1 – 26, (Įėjimas iš Savanorių pr. pusės pro 137 numerį) Kaunas.