Paskaitų ciklas “Intuityvus gydymas”

capturelm

Pradedamas mokomųjų paskaitų ciklas “Intuityvus gydymas”.
Šie mokymai tinka žmonėms dirbantiems su žmonių gerove ir sveikata. Masažistams, kineziterapiautams, ir visiems kas nori pažinti mūsų kūno galimybes išgyti nuo negalavimų, bei padėti savo artimiesiems būti sveikiems.
Mokymų metu suprasime ir patirsime kiek nedaug pastangų mums reikia, kad būti sveikiems ir energingiems. Svarbiausia žinoti kaip kas veikia, ir tai patirti praktikoje.

Tai praktinės terapijos sistema, kurią galėsime lengvai pritaikyti sau ir savo artimiesiems gydyti. Sistema paremta tokių gydomojo mokslo sričių, kaip kineziologija, osteopatija, kinų medicina, hipnoterapija, bei emocinės laivės technika kartu su kūno meridianų bei energetinių kūno centrų balansavimu. Dirbant su žmogumi individualiai, intuityviai parenkant terapijos variantą, yra taikomos mikrobiologijos, epigenetikos, psichoterapijos, hipnoterapijos, energetinių gydymų bei kvantinės fizikos žinios. Jau keletą metų praktikuodami įvairias gydymo praktikas pastebėjome, kad dažnai pasitaikydavo atvejų, kai pagydžius žmogų po kiek laiko atsinaujindavo jo simptomai arba atsirasdavo nauji, kas reikšdavo tik vieną – grįžimą į užburtą ratą.

Supratome tai, kad gydant ligą, jos priežastis nepasišalina, šalinamas tik simptomas, bet daugumoje atvejų priežastis slypi kur kas giliau, tai mūsų požiūris į aplinką ir bendravimo kokybė su žmonėmis, kurie mums ir sukelia emocijas, arba teigiamas arba ne. Tikriausiai visi esame girdėję posakį, kad visų ligų priežastis yra nervai ir stresas, tačiau esame linkę nekreipti į tai pernelyg daug dėmesio. Visgi visi sutiksite, kad labai susijaudinus, supykus ar išsigandus, mūsų kūnuose akimirksniu įvyksta pokytis ši trumpa akimirka, žmogų su silpna širdimi, gali paguldyti net ant patalo.

Kas yra emocija? Tai stiprus energijos pliūpsnis, kuris akimirksniu pakeičia mūsų kraujo cheminę sudėtį, mūsų ląstelėse prasideda begalės cheminių pokyčių, apie kuriuos šiuo metu kalba daug pažangių mokslų, tokių kaip epigenetika, mikrobiologija bei įvairūs psichologijos mokslai, kurie naudojasi vienomis pažangiausių šio laikmečio technologijomis, galinčiomis fiksuoti makro pasaulio pakitimus akimirksniu.

Fiziniame kūne vykstančius procesus galima pažvelgti, kaip į pasąmonės bendravimą su mumis, t.y. jos siunčiamas žinutes mūsų kūnui.

Kitais žodžiais tariant, žmogaus kūnas mums visuomet pasako, kuriose gyvenimo srityse ar santykiuose esame praradę balansą ir harmoniją su savimi. Mūsų kasdieninis užimtumas ir stresas yra pagrindinis visų kūno negalavimų šaltinis. Mes dažnai jaučiame pirminius negalavimo požymius, bet būname panirę į darbą, santykius, užimti savo buityje. Tik sustojus ir įsiklausius į organizmo siunčiamas pirmas žinutes galėtume padėti sau sugrįžti į subalansuotą ir harmoningą kūno būseną. Remiantis kelerių metų darbo patirtimi bei gautais teigiamais rezultatais gydant įvairius negalavimus ir žiniomis iš daugelio seminarų, mokymų, savarankiškai sukaupta informacija iš įvairios pažangios mokslinės literatūros, ir atsirado ši gydymo sistema pavadinimu „Intuityvus gydymas”. Kuris susideda iš mokomųjų paskaitų ciklo ir tų žinių sujungimo i visumą.

“Visuma yra daugiau nei jos dalių suma”
-Aristotelis-

Paskaitos vyks 1 kartą per mėnesį, po 5 val.
Tai devinerių paskaitų ciklas užtruks devynis mėnesius, todėl turėsime pakankamai žinių ir laiko viską išmokti ir pritaikyti praktikoje. Mokymai suskirstyti į atskiras paskaitas, bus daug praktikos ir eksperimentų, kad patirtumeme maksimalią naudą iš įgautų žinių.

Paskaitų grafikas ir datos.
( Paskaitų eiliškumas dar gali keistis)

30.Rugsėjo.- Intuityvus gydymas įvadas: išsamus pristatymas su praktika.
28. Spalio.- Energetinai gydimai jų rūšys: nauda ir skirtumai. Rasime sau efektyviausią būdą.
25. Lapkričio.- Kineziologijos pagrindai: Raumenu testai, kokios emocijos daro tiesioginę įtaką vidiniams organams, kaip mintys veikia mūsų kūnus.
9. Gruodžio.- Emocinė ligų prigimtis: Susipažinsime koks tiesioginis poveikis mūsų kūnams nuo neigiamų emocijų ir kaip su tuo dirbti atsiradus pirmiems negalavimo simptomams.
27. Sausio. Hipnoterapija – regresinė hipoterapija: kokia jos nauda mūsų sveikatai ir santykiams.
24.Vasario. Gydomoji praktika: Taikysime pritaikytas žinias ir viską fiksuosime su mokslinę aparatūra Kirliano GDV kamera, tiriančia žmogaus biolauką.
24. Kovo. Mityba ir įsitikinimai: susipažinsime su tiesioginių mitybos poveikių mūsų sveikatai, atliksime kineziologinius mitybos testus.
28. Balandžio. Sugrįžtantis negalavimai: kaip atrasti tikrasias jų priežastis.
26. Gegužės. Baigiamasis žodis: devynių mėnesių praktikos ataiskaita, kiek efektyngas ” Intuityvus gydymas”

Paskaitas ir mokymus ves : Sima Jakutaviciute ir Arturas Pangonis

Reikalinga išankstinė registracija todėl, kad formuojama pastovi lankančių grupė.

Kaina 30 eur. Paskaita.
( Bus viena arba dvi paskaitos kai kviesime specialistą su mokslinę aparatūra, detaliems tyrimams, kaina bus 45 eur.)

Registracija tel. 860918548 Arturas

Daugiau informacijos bus artimiausiu metu:
www.viskasimanoma.lt arba facebook