Wudang taichi mokymai instruktoriams

Asia, China, Hubei province. Master Guan teaching Tai Chi sword at the Purple Heaven Palace taoist temple on Wudang moutain (Wudang-san), a World Heritage mountain with many Taoist monasteries.„Wudang Tao“ studija organizuoja tęstinius seminarus-mokymus norintiems pažinti, įvaldyti ir perduoti kitiems mokiniams šio kovos meno ir sveikatinimo sistemos pagrindus, principus ir paslaptis. Mokymai skirti įvairių Lietuvos miestų atstovams, sanatorijų, švietimo, sporto ir gydymo įstaigų darbuotojams.

Pirmas seminaras 2016-04-16  10 val.
Antrasis seminaras 2016-05-14  10 val.
Trečiasis seminaras 2016-06-04  10 val.
Trukmė: 5.5 val. su 1.5val pietų pertrauka.
Seminaro kaina: 20Eur
Vieta: Rytų kultūros studija „Wudang Tao“ P.Kalpoko g.1-26, Kaunas.
Seminarą veda: Aidas Žilinskas – Rytų kultūros studijos „Wudang Tao“ vadovas.
Wudang kungfu – neatskiriama daoizmo (taoizmo) dalis. Ši fizinė, filosofinė ir dvasinė praktika, nuo pat pradžios iki galo persunkta esminiais daoizmo principais, veda mus į aukštesnės sąmonės būseną, kurioje nebelieka įtampų ir suvaržymą.Vėl galime pradėti judėti laisvai ir natūraliai, atkurti prarastus kūno struktūrinius ir energetinius ryšius.
Wudang kalnai padovonojo pasauliui daoizmą, o pastarojo sekėjai sukūrė ir išpuoselėjo daug įvairių žmogaus tobulėjimo metodų ir praktikų. Taichi quan, ba qua, chin i – vidiniai kovos menai sudaro Wudang kungfu sistemos branduolį. Tai pagrindinis alcheminis įrankis grūdinantis kūną, jausmus, psichiką. Šios praktikos išpuoselėja ne tik fizinį kūną, bet sustiprina ir žmogiškasias savybes. Praktikuojantys pajunta charakterio pasikeitimus: švelnumą, minkštumą, toleranciją. Lėtas, harmonigas, meditatyvus judėjimas treniruoja mąstymą, valią, jausmus,užtikrina gerą sveikatą, puikią savijautą, žmogus tampa išraiškingas, bei kūrybiškas.
Registracija būtina.
Registracija tel. +37069813255 arba aiwudang@gmail.com