,,Atverk Širdį Dieviškam garsui”

Kiekvieną akimirką mus supa garsai. Yra garsų, kurie mums trukdo, kiti – mums pakelia nuotaiką. Dar vieni veda iš proto ar judina kūną. Vieni garsai mums padeda šokti, kitų melodija sodina ir verčia tiesiog būti.

Mes siūlome garsus, kurie atveria Širdį! Melodijas, kurios džiugina mūsų esatį. Tai nepaprasti garsai, nepaprasta mantra. Ji kelia mūsų Dvasią. Ji atneša laimę gyvoms būtybėms. Vien klausantis šių Dieviškų garsų keičiasi mūsų sąmonė bei savybės. Mes tampame atviresni, paslaugesni, labiau atsipalaidavę, džiugesni, daugiau atsidavę šeimai ir vaikams. Kiekvienas žmogus trokšta Ramybės. Mes siūlome tai! Mantra meditacija – tai būdas pajusti Dievo būvimą šalia savęs, galimybė pabėgti nuo kasdienybės ir laikas skirtas pamąstyti apie aukštesnius siekius.

Galima daug apie tai kalbėti, bet turite ATEITI ir PATIRTI tai patys! Mes apie tai Žinome tik tada, kai PATIRIAME, kitu atveju tai juk tik teorija.

Laukiame visų tų, kurie atviri naujovėms, kurie drąsūs, smalsūs ar žingeidūs.

Programoje Jūsų laukia: 

  • Kvėpavimas

Gintarė Tekanti Upė Kvėpavimo specialistė praves kvėpavimo pratimus atsipalaidavimui ir ramybei atgauti. Kiekvienas atpalaiduotas iškvėpimas atneš į gyvenimą gaivų įkvėpimą. Kvėpavimas mums padės nuraminti protus, mintis ir emocijas, kad lengviau susijungtume su mantrų vibracija ir sugebėtume labiau susikoncentruoti.

  • Mantros:

Išvari Prija Devi dasi – muzikos atlikėja, pianistė ir vokalistė. Ji mums padės įsijausti į mantros gelmes ir pamedituoti kartu su ja.

Jamuna Jivani devi dasi – vokalistė

„Harinam Mandir“  – keliaujančių atsidavusių vienuolių grupė ( Pabaltijo šalys).

Karolis Brežinskas – Bosinė gitara (Lt).

Vadimas Korotajevas – sintezatorius. (Lt)

Rimantas Tarvainis – perkusija (Lt)

 

Įėjimas: savanoriška auka nuo 5 eurų.

Surinktos aukos bus skirtos Rimanto Tarvainio labdaros ir paramos fondui “Muzika iš Dangaus”.

Vieta: Rytu kultūros studija “Wudang Tao” P.Kalpoko g.1-26, Kaunas.

Laikas: 2015 lapkričio 28d.(šeštadienis)  19val.

 

Renginį organizuoja Kauno vedų kultūros centras.