Wudang Kungfu praktikos moksleiviams ir studentams

„Kūno, Proto ir Dvasios (身心靈)“ praktikos

Nuo 2015 metų spalio mėnesio startuoja naujos grupės moksleiviams ir studentams: moksleivių grupė ir vyresnių klasių mokinių bei studentų grupė „Kūno, Proto ir Dvasios (身心靈)“ stiprinimo praktikoms. Treniruočių pagrindas susidės iš seniausios kinų vidinių kovos menų tradicijos (Wudang taichi (武當太極) ir kungfu(功夫)).

“Kūno, Proto ir Dvasios treniruotė” (身心靈鍛煉) tai integruota Rytų kovos menų bei įvairių meditacijų sistema, leidžianti pasiekti visapusiškos harmonijos tiek išoriniame, tiek vidiniame lygmenyje. Treniruojama ne tik žmogaus Yang (楊) pusė (fizinis kūnas), bet ir Yin(陰) (Dvasia, Protas), kad būtų pasiektas abipusis balansas.

Šia grupe siekiama praplėsti fizinio kūno galimybių ribas, mokytis suvaldyti savo emocijas ir šlifuoti charakterį, nuraminti protą ir sutvirtinti dvasią, pajusti energijos (氣 qi) tekėjimą ir harmonizuoti bendrą savijautą. Taip pat norima praturtinti lankytojų žinias apie Rytų pasaulį, jų filosofijas, kovos menus…

Per daugelį šimtų metų ištobulintos technikos ne tik efektyviai treniruoja kūną, bet turi ir gydomąjį poveikį- masažuojami vidaus organai, pratampomos sausgyslės bei raumenys, pravalomi emociniai blokai, nuraminamas protas…

 

Užsiėmimus veda :11 metų Rytų kovos menų patirtį turintis instruktorius R.Markevičius, kinų kalbos ir kultūros studentas, šiuo metu tyrinėjantis Rytų Azijos kovos menus.

 

Užsiėmimų laikas:

  • moksleivių grupė:  

antradieniais ir ketvirtadieniais 16:00-17:00

  • vyresnių klasių mokinių ir studentų grupė

pirmadieniais ir trečiadieniais 16:00-17:00

 

Užsiėminų kaina: Dviejų kartų per savaitę mėnesio kaina moksleiviams ir studentams – € 25

Užsiėmimų vieta: Rytų kultūros studija “WUDANG TAO“, P. Kalpoko g. 1-26 (https://wudang.lt/kontaktai/)

Daugiau informacijos teiraukitės telefonu arba el. paštu. Tel. Nr.: +370 65025503 ;  El. paštas:  info@wudang.lt