Naujametinių renginų serija „Žaliojo žirgo žingsniai“

„Wudang Tao“ studija vakarietiškų ir rytietiškų naujųjų metų sutikimui organizuoja eilę renginių! Palydėsime juodosios gyvatės ir pasitiksime žaliojo žirgo metus.

Kaip žinome, naujieji – dovanų metas.  Šį kartą studija padovanos kauniečiams sekmadienio popietes, kurių metu šeimomis ar su draugais bus galima dalyvauti nemokamuose Wudang taichi ir pilates užsiėmimuose. Daugiau kaip mėnesį studijoje veiks menininkės Sandros Atkočiūtės kūrybinė paroda. Profesorė Dalia Sekmokienė pakvies kauniečius į kinų medicinos paskaitą, pamokys, kaip galima save apsaugoti šaltuoju metų sezonu. Argentinietiško tango mylėtojai susiburs sekmadienio vakarais, žiūrės dokumentinius filmus apie tango istoriją ir dalyvaus milongose.

Aktyviai renginių organizavime dalyvaus ir VDU Azijos studijų centro vadovai bei studentai. Sausio 10 dienos vakare Wudang Tao studijoje skambės rytietiška poezija, o  renginių ciklą  planuojame užbaigti  žaismingai ir kūrybingai. ASC studentai ir studijos nariai miesto centre žada nulipdyti žaliojo žirgo skulptūrą.  Prie šių renginių organizavimo aktyviai prisideda Kauno turizmo informacijos centras, taip pat  kiti kolektyvai ir kūrėjai. Tikimės, kad kartu sukursime gražią ir prasmingą šventę.

Renginių programa

Gruodžio 20d. 18.00 val. Sandros Atkočiūtės kūrybinės parodos „Mano vasara“ atidarymas ir Argentinietiško tango milonga bei dokumentinio kino vakaras

Gruodžio 22d. 15.00 val. Wudang Taichi ir Vaivos pilates užsiėmimai

Sausio 4d. 17.00 val. Paskaita apie kinų mediciną. Veda prof. D. Sekmokienė

Sausio 5, 12, 19 d. 15.00 val. Wudang Taichi ir Vaivos pilates užsiėmimai

Sausio 17d. 18.00 val. Kimono demonstracija ir arbatos ceremonija. Organizatorius VDU Azijos studijų centras, dalyvauja specialistai iš Japonijos ambasados.

Sausio 19d. 18.00 val. Argentinietiško tango milonga ir dokumentinio kino vakaras

Sausio 31d. 16.00 val. ir 19.00val. Naujųjų metų šventė „Žalias ir medinis“

 

Renginių programa gali būti keičiama.