Rytų kultūros studijos WUDANG TAO atidarymas – su ambasadorium, arbata ir kovos menais

Kauno Rytų kultūros mylėtojai nuo šiol turės jaukų klubą, savą erdvę prasmingoms praktikoms, užsiėmimams ir laisvalaikiui. Penktadienio vakare įvyko oficialus studijos WUDANG TAO atidarymas. Centro veikla oretuota į Tao filosofią per taichi, kungfu, qigong, meditacines praktikas ir kitas Rytų Azijos kultūras. Renginį pagerbė Kinijos ambasadorius Lietuvoje ponas Zengwen Liu.

„Studija skirta visapusiškam žmogaus lavinimui – fiziniam, energetiniam ir dvasiniam kūnui. Šis centras yra skirtas visiems kauniečiams, galima laisvai jungtis į grupes, treniruotis norimomis formomis, norimą stilių. Vieniems patinka greiti, fiziniai, kitiems – dvasiniai dalykai. Žmogui reikia visko: pasirūpinti ir fiziniu, ir dvasiniu kūnu.

Kai tik privažiavome prie šito pastato, supratome, kad tai mums tinka ir čia įsikursime. Jutome, kad loftų atmosfera ir kovos menų dvasia puikiai dera. Pamažu pradėjome ir šiandien jau pasiekėme šiokį tokį rezultatą. Darbai užtruko apie metus laiko“, – per centro atidarymą pasakojo „Wudang Tao“ studijos įkūrėjas ir vadovas Aidas Žilinskas.

Atidarymo renginyje Wudang Tao ir Shaolin kungfu grupių pasirodymus keitė jogos asanų kompleksai,o pastaruosius – rytietiškų gongų garsų meditacijos ir kvapnūs kinietiškos arbatos aromatai.